Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Forlaget Lucullus
CVR-nr. 29605742
Køromvej 1
2942 Skodsborg

E-mail: forlagetlucullus@gmail.com
Telefonnr.: +45 6052 4977

Priser

Hos Forlaget Lucullus er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Forlaget Lucullus modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay og Kontooverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når ordren afsendes. Ved Kontooverførsel sender vi dog først ordren, når betalingen er registreret. Ved kontooverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages ikke kortgebyrer. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. 

Siden 1. januar 2021 er der krav om 2-faktor-godkendelse ved betaling på nettet, og derfor vil du opleve dette, når du skal betale online. En to-faktor-godkendelse betyder, at der skal to godkendelser fra to forskellige kilder til for at godkende din betaling, og det er med til at sikre, at det rent faktisk er dig, der vil købe en given vare på nettet. Du kan læse mere om to-faktor-godkendelse i denne letforståelig guide som gennemgår trin-for-trin, hvordan du helt praktisk skal gøre for at kunne gennemføre din betaling. Du slipper dog for denne 2-faktor-godkendelse, hvis du vælger at betale med MobilePay, da MobilePay fungerer som en 2-faktor-betaling i sig selv. 

Levering

Forlaget Lucullus leverer til hele Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, med PostNord med en forventet leveringstid på 2-3 hverdage.

Leveringspris: 0 DKK

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
OBS! Bøger med personlig hilsen anses som en vare, der er fremstillet efter dine specifikationer, og disse varer falder derfor uden for fortrydselsretten.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på forlagetlucullus@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:
Forlaget Lucullus
Køromvej 1
2942 Skodsborg

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du bedes vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse i pakken. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

OBS! Bøger med personlig hilsen anses som en vare, der er fremstillet efter dine specifikationer, og disse varer falder derfor uden for fortrydselsretten.
  
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger så frem hele ordren returneres (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Forlaget Lucullus
Køromvej 1
2942 Skodsborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Forlaget Lucullus. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Ole Troelsø via e-mail: forlagetlucullus@gmail.com  

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk


Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29.10.2021